Aprofitant un retall de ratlles que vaig recollir del cabàs de la Silvia, he millorat la versió de la bosseta d'estiu que vaig fer ahir, i he aconseguit posar-hi una cremallera! :) He agut de retocar-la bastant, no sé què em passa que sempre enganxo massa les nances a la punta en cosir... però al final l'he pogut salvar.

M'agrada molt la combinació de ratlles... hauré d'investigar a veure si trobo més tela d'aquesta!
 
A partir dels coneixements que vaig adquirir al curset de fer bolsos, m'he animat a crear una petita bosseta, versió reduïda de la bossa més gran que vaig fer en el seu moment. Aquesta és a petició, o sigui que ja té amo! :)
Ha quedat prou maca, però llàstima que els clips que vaig comprar per fer de tanca no m'ha anat gaire bé, la roba és massa gruixuda i no traspassen... He de trobar algun sistema per poder tancar una mica les bossetes... o bé aprendre a posar-hi una cremallera, però amb la nança no trobo la manera...alguna idea?
 
Vaig fer una segona versió del moneder amb flexo. Aquesta vegada em va costar menys, i vaig aconseguir arrodonir una mica els baixos, com tenia pensat en un primer moment. Encara es pot millorar, però aquesta segona versió també m'agrada.

La floreta vermella és d'una merceria del mercat de Collblanc, novetat super fàcil!
 
Fa temps que la Clara em va ensenyar un monederet  que va compar al Japó. Ens agrada molt, i fa temps que tenia al cap intentar fer-ne algun de semblant. El cas és que ha estat molt difícil trobat la peça que fa de "boquilla".  Ja quasi havia perdut l'esperança, perquè vaig mirar de trobar-la a les principals merceries de Barcelona, sense èxit. Fa un parell de setmanes, passejant cap al mercat de Sant Antoni, vaig passar per una botiga de Patchwork, hi vaig entrar per mirar teles...i quina va ser la meva sorpresa en trobar "La peça" per casualitat! Després també he vist diverses botigues online que en venen...
Podeu trobar el la boquilla  de "fleje" a : http://www.fetamapatchwork.com/catala/pagina_principal/pp_principal.htm
Ara tenia la peça...calia trobar algun tutorial, perquè amb la mostra solament no aconseguia trobar la manera de fer-ho. Si he de ser sincera porto força dies barallant-m'hi, i ha resultat complicat acabar-lo. Ara crec que ja he entès com es fa...o sigui que els propers espero que em quedin més professionals. Aquest és el primer que acabo...no és ben bé igual que el de la Clara, (el moneder vermell i rodonet) però ja s'hi anirà assemblant! :P