Els dies de futbol, especialment quan toca Barça, m'agrada mirar el partit, a poder ser des de casa, i en companyia. Però com que no tinc canals de pagament, darrerament sembla impossible veure un partit des del meu sofà, de manera que la ràdio es converteix en la millor aliada, i  tot i que he d'imaginar-me les jugades i només puc sentir els gols, té altres avantatges, com poder fer dues coses al mateix temps: seguir un partit del meu equip i practicar alguna manualitat.

Tot just ahir va arribar a les meves mans un llibre-tutorial per a fer bosses i bolsos. Començo amb el més facilet (nivell 1), i tot i així,  ja us aviso que com sempre m'he equivocat i no he seguit punt per punt les instruccions...tot i així, el resultat no s'allunya massa del que havia de ser en un primer moment.
Les instruccions en temes de costura...ho són tot menys clar. Comences a llegir, i ho has de tornar a fer almenys 3 cops per entendre alguna cosa.  Tenim la tela, el forro i l'entretela, tenim la cremallera i en principi ja està, a seguir instruccions....


Imagen
El meu principal problema és sempre la cremallera: no us passa que el primer costat surt la mar de ben cosit, però l'altra banda sempre surt un xurro? Doncs a mi si... conclusió: he de practicar moooltes cremalleres.

I després és quan m'he equivocat, i enlloc de cosir d'una banda el forro i de l'altre la tela exterior, doncs mira, ho he fet tot junt...

El resultat? Doncs que per dins es veuen totes les costures (si ho hagués separat hagués quedat més finet) però per fora dóna el pego, no trobeu?

Leave a Reply.