Com que de petita mai no vaig agafar massa afició a les nines, no puc afirmar que sigui una d'aquelles aficionades a la costura de tota la vida ni que des de la meva infància em dediqués a tallar i cosir vestidets per a nines. Sembla que l'afició doncs m'ha arribat una mica tard. Fa uns dies una companya de feina em va parlar d'un blog de manualitats i costures que li agrada molt, i em va fer arribar especialment, l'enllaç a un tutorial per a fer un vestit de nadó. La Sara em va sembla d'allò més optimista, proposant-me el repte de fer-be un, però jo no les tenia totes...
El blog en qüestió es diu Oh Mother mine DIY, i l'enllaç al tutorial que he seguit és el següent: http://www.ohmotherminediy.com/2013/04/como-hacer-vestido-de-bebe-tutorial-con.html
Navegant per la xarxa es poden trobar infinitat de tutorials de costura i manualitats, però francament, el d'aquest blog m'ha sorprès gratament perquè està especialment no només ben explicat, sinó ben ensenyat. Imagineu-vos si ha d'estar ben explicat, que fins i tot em vaig animar a acceptar el repte!  (La única pega del vídeo, al meu gust, és la musiqueta, que al cap de sentir-la tantes vegades se t'acaba registrant al cap!)

Un punt fort per fer-me decidir a provar-ho,  va ser que em permetien descarregar-me el patró del vestidet a mida real (vaja, imprimint fotocòpies i enganxant parts), i les instruccions ja eren sobre el paper, i això s'agraeix enormement, sobretot quan no estàs gens acostumat a la paraula "patró" (a mi m'és aviat em tira enrera, sembla complicadíssim!).
El principal repte d'aquest projecte van ser els "plecs". Mare meva...d'entrada em semblava complicadíssim, em vaig passar una bona estona fent "stop", "play" i "pause" al vídeo fins que no em va semblar entendre com es feien...va ser entretingut...però ara em sembla que ja en sabré fer sempre! :) només per aquest aprenentatge ja ha valgut la pena l'experiència!
La resta va ser més senzilla...bé, fins que arriba l'hora de cosir els "bies"..ostres, mira que costa que quedin bé! En definitiva, diguem-ne que com sempre en les primeres vegades, no ens fixarem massa al detall (he de polir acabats, aix com costa!), però estic molt i molt satisfeta de com ha quedat! tot i que a les imatges sembli rosa,  és d'un topet vermell molt pujat!  Ara només cal veure si a la meva nebodeta Ana encara li cabrà!
Alicia
5/7/2013 10:18:07 am

T'ha quedat molt maco el vestidet :)

ReplyLeave a Reply.