Imagen
Aquest és un espai que pretén compartir les experiències d'algú que mai no hagués imaginat que trobaria en el món de les betes, els fils  i les teles un entreteniment  tan distret! Diguem que mai abans havia sentit massa interès per les manualitats, potser la creativitat que pensava que no tenia simplement estava amagada i l'he de fer créixer a mida d'experiència!

Aquest és un blog d'una principiant a la costura de cap a peus. Fa tan sols 4 mesos que una persona amb molt d'encert, em va posar a les mans una màquina de cosir, i  fent-ho em va donar l'eina per endinsar-me en aquest nou "hobby". Fa 6 mesos ni sabia cosir un botó! (i pensant-ho bé...em sembla que encara no en sé...) però de mica en mica i gràcies a Internet, vaig aprenent coses, sovint a mida d'equivocar-me (fent i desfent aprèn l'aprenent, diu ma mare!).

La meva idea és poder ser útil a altres principiants com jo, que no sàpiguen ni cosir un botó, però que s'atreveixin a provar l'impossible: fer servir una màquina de cosir, aprendre petites coses, trobar consells sobre altres blogs o llocs webs (que n'hi ha molts!) i mostrar el que una anti-manetes com jo podrà aconseguir fer (ja ho veurem!).

Gràcies a tots els que llegireu aquestes frases, som-hi! 
Posem fil a l'agulla!Leave a Reply.