Imagen
Vaig obrir el blog parlant d'una merceria...avui toca parlar de la botiga-taller que és en part responsable que estigui agafant tanta afició a la costura i les manualitats. És possible que molts ja hagueu sentit parlar de la I Love Kutchi Shop, i si no, ja és hora que la conegueu!! És un petit racó de la Barceloneta, ple d'encant i de "coses mones", les persones que hi treballen ho fan de valent, i són molt emprenedors i innovadors, organitzen tallers de tota mena i acaben de treure un nou producte de tutorials de manualitats: la Kutchipedia, que pinta molt i molt bé!

És quasi impossible entrar en aquesta botigueta i no caure en la temptació... I com que em queda una mica lluny de casa, quan hi vaig, aprofito i carrego! Aquesta vegada, unes quantes teles i els dos primers fascicles d'aquesta particular "enciclopèdia del craft", que encara no he tingut temps de mirar amb deteniment, però que de segur que més endavant en parlarem!

Feu una ullada al seu web: http://www.ilovekutchi.com/shop/
La visita a la KutchiShop tenia una altra raó, la de passar la tarda del divendres fent un taller de creació de bolsos. Normalment els cursets ja acostumen a ser reduïts (5 o 6 persones com a molt), però aquest cop només érem 3, de manera que vam poder aprofitar moltíssim més la formació i els consells de la Sílvia Ribas, que va ser la nostra mestra
Per cert que la Sílvia fa coses precioses, que podeu veure al seu blog: http://silvia-ribas.blogspot.com.es/
La sessió incloïa com sempre tots els materials i un bon berenar. I de mica en mica vam anar jugant amb les teles, els patrons i la màquina de cosir per aconseguir donar forma a una bossa d'allò més xula! Mireu, mireu...Leave a Reply.