Ara sí que sí, que puc dir que aquesta és la primera faldilla que m'he cosit jo tota soleta! Abans d'oblidar tot el que he après durant les darreres setmanes, i per assimilar els coneixements m'he decidit a intentar cosir una faldilla de dalt a baix: des del patró fins a la cremallera!
Aquesta vegada he optat per una tela texana, i he aprofitat retalls de topet  vermell que ja comencen a ser recurrents en les meves creacions. A veure, la part del patró, doncs va anar molt bé. Tot i que tinc la sensació que aquesta m'ha sortit amb una mica més de vol del que tenia previst (crec que perquè he deixat massa marge a la cremallera) però el resultat final m'agrada.
He cosit un tros de tela de colors a la part del davant, i he fet la cinturilla amb un bies que tenia per casa. La vora l'he hagut de repetir dos cops...i finalment la cremallera...diria que ha quedat un parell de centímetres curta, però ho arreglaré tant bon punt hi pugui cosir un gafet. En tot cas, aquí la teniu, i l'estrenaré aquesta nit de St.Joan!Leave a Reply.