Imagen
Res millor que un bon dia de pluja per passar una estona per un dels meus punts de subministrament de material preferit. A la ciutat de Barcelona hi ha moltíssimes botigues de teles i merceries de tot tipus, a mi m'agrada anar-les descobrint de mica en mica, però he de confessar que amb el poc temps que fa que em fixo amb aquestes coses, hi ha un parell d'establiments que ja són els meus preferits.
Avui us parlaré d'una botiga de tota la vida, d'aquelles que de ben segur heu passat per davant alguna vegada i us heu quedat embadalits davant de l'aparador: Casa Fèlix Situada a la plaça Villa de Madrid, entre l'antiga via sepulcral de Barcelona i el bullici de les Rambles, aquesta merceria manté el seu caràcter proper i tradicional des que va obrir l'any 1939. L'atenció al client és molt propera, de seguida sembla que siguis client e tota la vida, i s'agraeix el bon tracte i el somriure permanent.

Aquí ho trobareu bàsicament de tot i més! Els seus calaixos i racons amaguen molt més que la gran quantitat de teles de colors, cotonets, feltres i fils de tota mena! Demaneu el que busqueu i us sorprendreu. Un dels punts forts d'aquest establiment, és que pel que he estat veient fins ara, ajusten força els preus dels "bàsics". Així com en altres cadenes de merceria (que avui no anomenaré) et fan pagar el cotonet de forro a preu de tela de patchwork, aquí no, aquí s'ajusten al que els demanes, i si només vols cotonet per folrar  perquè vendre't un a preu d'or? El mateix passa amb els fils.  A molts establiments de seguida parlen dels Guterman, i de fet, són fils de bona qualitat, res a dir! Però resulta que hi ha vida més enllà de Guterman, i a Casa Fèlix quan els demano fil de cotó em recomanen els de la casa Presencia que mira, són fets a València i pel meu gust, igual de bons! 

Ara que ja he arreplegat una mica de materials que em faltaven, a veure si em poso a fer feina!


Leave a Reply.